Kantoor & seminar

Bij ons kunt u er zeker van zijn dat u zich losmaakt van kantoor, van uw gebruikelijke manier van denken EN dat u weer in contact komt met uzelf op uw creatiefst... Voor uw bedrijfsseminars, uw managementcomités, uw welzijns- of persoonlijke ontwikkelingscursussen, enz. bieden wij u een vergaderzaal en een individueel kantoor.

Individueel kantoor

Dit individuele kantoor biedt uitzonderlijke veelzijdigheid en is perfect voor freelancers, zelfstandige professionals en massage therapeuten.

Voor maximale flexibiliteit kan dit individuele kantoor worden gehuurd voor een halve dag (8.00 uur - 12.00 uur) of voor de middag (13.00 uur - 17.00 uur) tegen een tarief van €80 exclusief btw, of voor de hele dag tegen een tarief van €120 exclusief btw.

Neem contact met ons op
Kantoor huren

Vergaderzaal

Een vergaderruimte voor ongeveer tien personen (met kitchenette) van 9m x 6,40m: ideaal voor trainingen, seminars, retraites, zowel voor professionele als welzijnsdoeleinden.

Deze vergaderruimte wordt per dag verhuurd tegen een prijs van €150 exclusief btw.

Mogelijkheid om teambuildingactiviteiten, yogalessen, geleide wandelingen,... te organiseren. Lunch mogelijk op reservering.

Sterke punten: gemakkelijk parkeren, rustige ligging nabij de Amblève, talrijke wandelingen in de gemeentebossen.

Maak gebruik van onze vergaderruimteverhuur voor slechts €150 exclusief btw per dag.

Neem contact met ons op
Kantoor huren

Sanitair

Elke gehuurde ruimte is uitgerust met een douche, een wastafel en toiletten voor uw comfort.

Neem contact met ons op
Kantoor huren

Album bekijken

3 afbeeldingen
Petit arbuste en automne

Uw gebruik van deze site houdt in dat u akkoord gaat met het gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Zie voor meer informatie onze juridische kennisgevingen