La Vaulx-Renard

Uitzonderlijke & Woon seminars

La Vaux-Renard

Huis

In het hart van de natuur en naast het dorp La Gleize, oorspronkelijk in het familiehuis van onze grootouders, heten we je welkom voor een verjongend, stimulerend en ontspannend verblijf. De omgeving is er een van rust, welzijn en sereniteit... een klimaat dat bevorderlijk is voor een open geest en om even afstand te nemen van de dagelijkse sleur. We hebben 4 prachtige slaapkamers, waaronder een gezinssuite, allemaal met eigen douche of bad. Het ontbijt met lokale producten wordt geserveerd in de toren op de tweede verdieping. We verwelkomen 1 tot 9 personen voor een overnachting met z'n tweeën, met het gezin, met vrienden of voor je residentiële (extra accommodatie beschikbaar in de buurt). Voor verdere ontspanning wordt bij elke kamerhuur een sessie in de infraroodsauna aangeboden. We kijken ernaar uit u te verwelkomen. Damien & Sophie

Onze extra's

Verhaal

Toen de grootouders van Damien's moeder overleden, namen wij de uitdaging aan om dit charmante en prachtige familiehuis, dat door Damien's overgrootvader aan zijn zoon Edouard de Harenne, Bon-Papa, was geschonken, nieuw leven in te blazen. In 1955-1956 werden uitgebreide renovatiewerkzaamheden uitgevoerd. 67 jaar later hebben we het huis volledig gerenoveerd met behoud van alle charme van weleer. Oma, Marie-Berthe David de Lossy, de grootmoeder van Damien, wist op magische wijze ontelbare herinneringen mee te geven aan haar 7 kinderen, 17 kleinkinderen en niet te vergeten echtgenoten en 28 achterkleinkinderen. Iedereen die onverwacht kwam, was welkom om een maaltijd of een kopje thee te delen, en niet te vergeten de heerlijke pondcake die het huis altijd parfumeerde.

Voor meer informatie
Ons huis

Kamers

De afgelopen 2 jaar hebben we nagedacht over wat we prettig vinden als we naar een bed and breakfast gaan: de rust, de onafhankelijkheid, de stilte, het loskomen van de dagelijkse sleur... We hebben besloten om je de keuze te geven tussen eenpersoons- of tweepersoonsbedden (bedankt SimonS - Plumes et Duvets & Comptoir du linge). Elke kamer is met smaak en passie ingericht en gedecoreerd door Sophie om ze een unieke persoonlijkheid te geven. We hebben geprobeerd om iedereen zich thuis te laten voelen, in een oud gebouw dat met zorg is gerenoveerd.

Voor meer informatie
Notre demeure

Regio

Onze regio barst van de activiteiten. Ontdek de mooiste uitzichtpunten in de regio en geniet met familie en vrienden van onze meren en sportieve activiteiten.

Ontdek
Ons huis

Fotoalbums

Album bekijken

4 afbeeldingen
Album bekijken

De kamers

9 afbeeldingen
Album bekijken

Woonkamer

7 afbeeldingen

Villa huren in La Cadière d'Azur

In het hart van de Provence, in de gemeente La Cadière d'Azur (gemiddeld 300 dagen zon per jaar), nodigen we je uit voor een ontspannende en verkwikkende vakantie met je gezin of met vrienden. We kunnen 14 personen ontvangen in onze charmante villa van 180 m².

Ontdek
Villa huren in La Cadière d'Azur (FRANCE)

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze site te verbeteren. Zie onze juridische kennisgevingen voor meer informatie.